کد خبر 1594580
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۲
۶ دلیل مهم برای اینکه به کودکان بیسکوییت و کلوچه ندهید

کودکان به طور ویژه به کلوچه‌ها و بیسکویت‌های مملو از شکلات، شکر و خامه علاقه دارند، اما آیا این خوراکی‌های محبوب و دوست داشتنی واقعا برای بچه‌ها مفید هستند؟

به گزارش مشرق، چرا کارشناسان بهداشت توصیه به خودداری از دادن بیسکویت به بچه‌ها می‌کنند؟ این مطلب را بخوانید تا متوجه شوید.

قند بالا

بیسکویت‌ها و کلوچه‌ها با مقادیر بالایی از قندهای تصفیه شده درست می‌شوند که بی سر و صدا به کالری‌های دریافتی بدن اضافه می‌کنند و منجر به افزایش وزن و مشکلاتی برای دندان‌ها می‌شوند و ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند دیابت نوع ۲ را در سنین پایین افزایش دهند.

ارزش غذایی کم

همان‌قدر که بچه‌ها کلوچه‌ها و بیسکویت‌های مورد علاقه‌شان را دوست دارند، واقعیت تلخ این است که آن‌ها فقط دارای کالری بالا و ارزش غذایی کم هستند. دلیل دیگری که باعث می‌شود کلوچه‌ها و بیسکویت‌ها برای سلامتی مفید نباشند، کمبود مواد مغذی مانند ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر است که تنها باعث سیری کودک می‌شوند بدون آنکه به بدن وی مواد مغذی مورد نیاز را برسانند.

بسیار فراوری شده

بسیاری از بیسکویت‌ها و کلوچه‌ها با آرد تصفیه شده، چربی‌های اشباع شده، طعم دهنده‌های مصنوعی، رنگ‌ها، سدیم و مواد نگهدارنده ساخته می‌شوند که به عبارتی می‌توان گفت بسیار فراوری شده‌اند. مصرف منظم غذاهای فرآوری شده ممکن است اثرات نامطلوبی بر سلامت کودک داشته باشد و باعث بروز عوارضی از جمله مشکلات گوارشی و التهاب شود.

کم کالری

بیسکویت‌ها و کلوچه‌ها اغلب به عنوان غذاهایی با کالری کم در نظر گرفته می شوند، به این معنی که انرژی فوری را فراهم می‌کنند، اما ارزش غذایی پایینی دارند. به همین دلیل است که بیشتر بیسکویت ها و کلوچه ها حاوی مقدار کمی مواد مغذی ضروری مانند ویتامین‌ها، فیبر یا مواد معدنی هستند، که ممکن است منجر به عدم تعادل در رژیم غذایی و بروز مشکلات گوارشی شود.

دارای طبیعتی اعتیاد آور

ترکیب شکر، چربی و نمک در بیسکویت‌ها و کلوچه‌ها می‌تواند باعث ایجاد الگوهای اعتیاد آور شود که ممکن است منجر به گرایش به خوردن اجباری یا پرخوری شود. این زیاده روی ممکن است به عادات غذایی ناسالم و مسائل مربوط به افزایش وزن در کودکان منجر شود.

بهداشت دندان

بیسکویت‌ها و کلوچه ها معمولا دارای کربوهیدرات و قند بالایی هستند که می‌تواند منجر به رشد باکتری‌های مضر در دهان شود و ممکن است باعث ایجاد حفره و پوسیدگی دندان شود، به خصوص اگر بهداشت دهان و دندان به درستی رعایت نشود. بنابراین، بهتر است از دادن این خوراکی‌های خوشمزه به فرزندان خود اجتناب کنید.

منبع: همشهری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ES ۱۳:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
    13 4
    مگه کودکی دیگه مونده! با رشد منفی جمعیت بچه از زیر سنگ که متولد نمیشه! تربیت در جامعه اسلامی متاسفانه بسیار برعکس شده
    • IR ۱۵:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
      0 33
      رشد منفی؟!!!
  • IR ۱۳:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
    43 0
    و همچنین آشغال هایی مثل پاستیل،مارشمالو،دراژه،پفک و .....
  • نام اشنا IR ۱۴:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
    56 0
    سالها پیش در زمان کودکی بیشتر به خوردن لواشک و تمرهندی و توت خشکه و برگه هلو و گندم شادونه برنجک بوداده و تخم کدو و البالو خشکه میپرداختیم که هیچکدام مضر نبودند.الان هم والدین میتوانند به عادات گذشته روی اورند و فرزندانشان را سالم بار بیاورند تا در جوانی اضافه وزن نداشته باشند.
    • IR ۲۳:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
      0 0
      متاسفانه هیکل ها و سطح تحرک اکثرشون از همون کودکی شبیه پاندا شده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس